2018-07-29 12:15:46• hírek • Szatmár.ro

Azzal fenyegetőzik egy férfi, hogy gyermekével együtt a Szamosba ugrik!

Egy 30 éves szatmári férfi, Ionut B. azzal fenyegetőzik, hogy gyermekével együtt a Szamosba ugrik.

A férfi a nővérét hívta fel telefonon, hogy közölje vele szándékát. A rendőrök azonnal a keresésükre indultak. Próbálták elérni a férfit az otthonában, de az ajtó zárva volt, sőt, a telefonját is kikapcsolta idő közben. A hatóságok nem nyugszanak, amíg meg nem találják őket.


Annyi részletet tudni még, hogy a 112-es segélyhívóra érkezett a bejelentés a rendőrséghez a lánytestvér részéről, hogy a testvére –gyermekével együtt- a Szamosba akar ugrani. A csendőrség átvette a telefonhívást a központtól, hogy beszéljen a férfival, aki úgy hangzott, zárt helyen tartózkodik. A hatóságok megpróbálják bemérni a hívást.


Úgy tudni, a férfi a kiságyából emelte ki a gyermeket és ment el vele a házból. Nem kizárt, hogy a szülők közötti kiélezett konfliktushelyzet az oka ennek a feszült légkörnek és egy esetleges tragédiának.


Az esetet fokozott figyelemmel és óvatosággal kezelik, egy mentőcsónak is elő lett készítve a Decebal híd környékén arra az eshetőségre, ha lépni kellene. A nyomozás jelenleg is folyik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: